Aquest any la Coca de Sant Joan serà més solidaria que mai, ja que per cada unitat que es vengui a les fleques adherides a la campanya solidaria, es destinarà 1 euro a la plataforma Kids Corona.

Kids Corona es una iniciativa única que neix per entendre si els nens i nenes tenen certa protección natural contra el Covid-19 i com afecta a les dones embarassades aquesta enfermetat,

El Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona es un centre de referencia internacional dedicat a curar i cuidar a valents de Barcelona i de tot el món.

Kids Corona proporciona una plataforma d’accès obert per a que investigadors de tot el món, professionals de la salut i la ciutadania puguin unir esforços per trovar respostes.

En Daniel Jordà, sovint motor d’inicatives solidàries com aquesta, vol donar visibilitat a la causa i fa una crida a la participació mitjançant un video. Vols veure’l? Descarrega’l i ajuda’ns a viralitzar-lo!

Si no tens una fleca adherida a la campanya i vols colaborar, també pots fer-ho directament a través del següent enllaç:

https://iniciativas.sjdhospitalbarcelona.org/p2p/1305/wwwpanescreativoscom

El cartell i la imatge gràfica han estat creats per l’agència gastronómica de Barcelona, Sr y Sra Cake.

Un comentario de “La coca de Sant Joan de Déu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *